Bútorgyártó Választás - INDECO, Tolóajtós Beépített Szekrény, Gardróbszekrény

mobil
SIEDOOR

INDECO - Beépített Tolóajtós Szekrény - Egyedi Bútor - Gardróbszekrény.

06-1/ 951-4957
Tartalomhoz ugrás
Bútorgyártó Választás - Hogyan Tovább?
butorgyarto valasztas
Mindenkiben megfogalmazódik ez a kérdés, amikor tolóajtós beépített gardróbszekrény készítésén kezd el gondolkodni. Na, majd az internet megmondja, hm….. milyen sok a választék, akkor hogyan tovább?

Minden olyan ajtót tolóajtónak nevezhetünk, amire teszünk valamilyen görgőt és elkezd gurulni, de nem mindegy hogyan és mennyi ideig.

Ismerje meg a céget (tapasztalat, megbízhatóság, milyen márkaképviselet, anyagok, blogbejegyzések).
Kérjen árajánlatot (ügyeljen arra, hogy az árak összehasonlíthatóak legyenek; azonosak  legyenek az anyagok, a méretek, a görgők, a keretek minősége, stb.)
Látogasson el a bemutatótermekbe, ahol tanácsokat kaphat és megtekintheti az anyagok minőségét és a cég munkáját.
Tekintse meg a különböző minőségű anyagokat, amelyekkel dolgoznak.
Ha választott, hívja ki a cég képviselőjét, aki a helyszíni felmérést elvégzi és újabb tanácsokkal látja el a szekrény kialakítását és design-ját illetően.
Gondolkodjunk el azon is, hogy van-e bemutatóterme ahol meg lehet nézni mit forgalmaz. Ad rá garanciát, amit papíron igazol, el tudom érni 2 év múlva is, ha valami baj van a tolóajtós beéptett gardróbszekrényemmel?

Ha az elhatározás megszületett, az ember elmegy néhány nagyobb ismertebb bútorüzletbe és megnézi azok kínálatát. Aztán a látottak után rájön, hogy nem ilyet képzelt el.  Nem tűnik stabilnak, nem jó a mérete, nem illik az enteriőrbe. Haza kell szállítanunk valahogy, sőt saját magunknak kell összeszerelni a lapokból, vagy fizetünk egy asztalosnak. Majd jönnek az egyéb bosszúságok; hiányzik egy-két csavar, a nút nem megfelelő helyen van, hibás a görgő, a szekrény nincs síkban, stb.
MIÉRT MINKET?
A nálunk rendelt beépített tolóajtós szekrényekre, gardróbszekrényre garancia a precizitás, a megbízhatóság és az anyagok minősége, amit kiemelkedően fontosnak tartunk ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében.
Több száz elégedett vásárló a bizonyíték arra, hogy a velünk készíttetett tolóajtók, gardróbszekrények és egyedi bútorok kiváló minőségűek, értékállóak és valóban hosszútávra készülnek.
Copyright © siedoor.hu
1042 Budapest
István út 31
06-1/ 951-4957
06-70/ 326 5294
bemutetoterem
telefon
Siedoor Tolóajtós Beépített Szekrény és Gardróbszekrény
Cím: 1042 Istvan út 31 Budapest Magyarország.
Vissza a tartalomhoz