Bútorgyártó Választás - INDECO, Tolóajtós Beépített Szekrény, Gardróbszekrény

mobil
SIEDOOR
INDECO - Beépített Tolóajtós Szekrény - Egyedi Bútor - Gardróbszekrény.
06-1/ 951-4957
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bútorgyártó Választás - Hogyan Tovább?
butorgyarto valasztas
Mindenkiben megfogalmazódik ez a kérdés, amikor tolóajtós beépített gardróbszekrény készítésén kezd el gondolkodni. Na, majd az internet megmondja, hm….. milyen sok a választék, akkor hogyan tovább?

Én azt szoktam mondani, hogy minden olyan ajtót tolóajtónak nevezhetünk, amire teszünk valamilyen görgőt és el kezd gurulni, de nem mindegy hogyan és mennyi ideig.

Ismerje meg a céget (tapasztalat, megbízhatóság, milyen márkaképviselet, anyagok, blogbejegyzések)
Kérjen árajánlatot (ügyeljen arra, hogy az árak összehasonlíthatóak legyenek; azonosak  legyenek az anyagok, a méretek, a görgők, a keretek minősége, stb.)
Látogasson el a bemutatótermekbe, ahol tanácsokat kaphat és megtekintheti az anyagok minőségét és a cég munkáját..
Tekintse meg a különböző minőségű anyagokat amelyekkel dolgoznak.
Ha választott hívja ki a cég képviselőjét, aki a helyszíni felmérést elvégzi és újabb tanácsokkal látja el a szekrény kialakítását és design-ját illetően.
Gondolkodjunk el azon is, hogy van-e bemutatóterme ahol meg tudom nézni mit forgalmaz. Ad rá garanciát, amit papíron igazol, el tudom érni 2 év múlva is, ha valami baj van a tolóajtós beéptett gardróbszekrényemmel?

Ha az elhatározás megszületett az ember elmegy néhány nagyobb ismertebb bútorüzletbe és megnézi azok kínálatát. Aztán a látottak után rájön, hogy nem ilyet képzelt el.  Nem tűnik stabilnak, nem jó a mérete, nem illik az enteriörbe. Haza kell szállítanunk valahogy, sőt saját magunknak kell összeszerelni a lapokból, vagy fizetünk egy asztalosnak aki megteszi (természetesen jó pénzért).… és jönnek az egyéb bosszúságok; hiányzik egy-két csavar, a nut nem megfelelő helyen van, hibás a görgő, a szekrény nincs síkban, stb.
MIÉRT MINKET?
A nállunk rendelt beépített tolóajtós szekrényekre, gardróbszekrényre, garancia a precizitás a megbízhatóság és az anyagok minősége. Amit kiemelkedően fontosnak tartunk ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében.
Több száz elégedett vásárló a bizonyíték arra, hogy a velünk készítetett, tolóajtók, gardróbszekrények és egyedi bútorok kiválló minőségűek, értékállóak és valóban hosszútávra készülnek.
Copyright © siedoor.hu
1042 Budapest
István út 31
06-1/ 951-4957
06-70/ 326 5294
bemutetoterem
telefon
Siedoor Tolóajtós Beépített Szekrény és Gardróbszekrény
Cím: 1042 Istvan út 31 Budapest Magyarország.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz