Tolóajtó Keret, Tolóajtó Görgőrendszer - INDECO, Tolóajtós Beépített Szekrény, Gardróbszekrény

mobil
SIEDOOR

INDECO - Beépített Tolóajtós Szekrény - Egyedi Bútor - Gardróbszekrény.

06-1/ 951-4957
Tartalomhoz ugrás
Tolóajtóink rendszerét a kanadai DSH Inc. gyártja, mely évtizedek óta világviszonylatban tölt be vezető szerepet a tolóajtó rendszer gyártásában.
A tolóajtók alul csapágyas görgőkön futnak, felül támasztó görgőkkel vannak ellátva. Ez teszi lehetővé a hosszú élettartamot és a könnyed, halk siklást. A tolóajtós beépített szekrények közkedveltek a vásárlók körében, köszönheti ezt gazdag kínálatának, a felhasznált alapanyagok kiváló minőségének, a kiegészítők bő választékának, s a termék variálhatóságának. Mindez alkalmassá teszi a mindennemű belső tér berendezésére, szem előtt tartva a maximális térkihasználás szempontját.
gorgorendszer
  • A tolóajtók többféle betéttel készülnek.

Bútorlap, lacobel üveg, tejüveg, homokfúvott üveg, ezüst, bronz, füst tükör és mindezek kombinációja. A tolóajtókat beépített gardróbszekrényére különböző színű és fautánzatú kerettel tudjuk ajánlani. Nagy szín és formaválaszték. A tükrös tolóajtóval lakása megvilágítását és látszólagos belső terét tudja növelni. A hagyományos bútorok kedvelőinek a laminált tolóajtókat ajánljuk.
Copyright © siedoor.hu
1042 Budapest
István út 31
06-1/ 951-4957
06-70/ 326 5294
bemutetoterem
telefon
Siedoor Tolóajtós Beépített Szekrény és Gardróbszekrény
Cím: 1042 Istvan út 31 Budapest Magyarország.
Vissza a tartalomhoz